Sunday, 24. September 2023
 
   
  

 

 

 

 

JOSEPHINE XL (gyártó:KOZIOL)

 

A frankfurti Tendence Vásárról származik ez a csillár. A színes lelógó bordáknak köszönhetően érdekes árnyékok vetülnek a falra, és egy izgalmas fényjátékot hoznak létre.


 

 

 

TRUFFLE (gyártó: Porro)

 

Egy összenyomott golflabdára hasonlít ez a lounge-fotel. A lyukas struktúrája növeli a kényelmet, és ezáltal egy könnyű, mintegy transzparens látványt nyer. Megvásárolható forgólábbal, anélkül, illetve különböző színekben is.

 

 


 

 

PART (gyártó: B&B Italia)

 

A színes kisasztalokat alumíniumból hajtogatták, mintha origamik lennének.

Könnyen egymás alá illeszthetőek. Akik inkább a diszkrétet, finomabbat kedvelik, azok számára a termék fekete-fehér színekben is elérhető.

 

 


 

 

FIOCCO (gyártó: Busnelli)

 

A New York-I MoMA állandó kiállításához tartozik ez az 1970-es klasszikus. Most visszatér. Új színeivel és kidolgozásával épp olyan töléletes az alakja, mint a Flower-Power-időkben. Az elasztikus huzatok teljesen lehúzhatóak.

 

 


 

 

 

TWIGGY (gyártó: FOSCARINI)

 

A 70-es évek anorexiás fotómodellje szolgált mintaként a lámpa kecses formájához. A lámpaernyő garantálja a fényforrások optimális kihasználtságát. A Twiggy elérhető, mint asztali-, függő-, illetve mennyezetilámpa.

 

 


 

 

SMALL WIRE (gyártó: Zanotta)

 

Az üveg acéllal találkozik. Az asztallapot, mely 8mm-es erős biztonsági üvegből készült, egy filigránnak tűnő fém állványzat tartja. A heverő elé vagy oldalasztalnak tervezve.

 

Design: Arik Levy