Saturday, 21. April 2018
 
   
  

2012 szeptember – október


 

 

ABO Angebote weiter


 

Üdvözöljük a H.O.M.E. jubileumi lapszámában!

Design-magazinunk öt éve érzi magát itthon is otthon.

 

Mindenki szeret hazaérkezni. Mi is jól érezzük magunkat az ötéves otthonunknak számító H.O.M.E.-ban! Fél évtizede rendezkedünk be sok-sok oldalon keresztül egy új, modern világban – a H.O.M.E. az elsők között kapcsolta össze a design, a divat, az építészet, a média és a mobilitás témáit. Tíz évvel ezelőtt még számos dologról csak álmodhattunk. Ma már vannak hűtőszekrények, amik egyszerre számítógépek és tévék, okostelefonok, amik egyszerre walkmanek és kamerák, vagy előre gondolkozó autók, de mindenhol jelen van az űrkorszakot idéző építészet is.

 

Élvezzük a modern világ és a jövő lehetőségeit otthonunkban, a saját H.O.M.E.-unkban. Használjuk ki az ötletadó bizonytalanság, a soha jól nem lakó kíváncsiság, a felelősségteljes fenntarthatóság és az állandó változások inspiratív erejét! A H.O.M.E. folyamatosan halad a korral, hírt ad a hazai és nemzetközi design, valamint építészet alakulásáról. A H.O.M.E. több mint 130 000 eladott megjelenésenkénti példányszámával ma Közép-Európa hét piacán a nagy design-magazinok élvonalában van.

 

Mindenki, aki belép a H.O.M.E.-ba, barátja és szövetségese a szépnek! 5 éves jubileumi összeállításunkban a kortárs magyar designélet legkiemelkedőbb személyiségei – tervezők, forgalmazók és designszakemberek – köszöntenek bennünket születésnapunk alkalmából, és avatnak be minket elmúlt 5 évük legemlékezetesebb pillanataiba, valamint osztják meg velünk a következő 5 évre szóló terveiket!

 

Ravasz megoldások. Jelen lapszámunkban színpadra lép nyolc különleges polcrendszer, amik megoldják a tárolás problémáját, bemutatjuk a távirányító nélküli korszak legújabb vívmányait, bepillantunk az építészek innovatív készház-stratégiáiba is, de a SUV-ok új generációját is alaposan szemrevételezzük.

 

Otthon a divatban: A H.O.M.E. legelső kiadása óta játszik a modern életérzések sokszínűségével stylingolt anyagaiban. Bár az otthoni kifutó privát szféra, a benne felsorakozó designbútorok tervezői gyakran a divat nagyvilágából merítik az ihletet. Ünnepi lapszámunkban az otthondivat a „ház különleges specialitása”.

 

Ünnepeljen velünk a H.O.M.E. jubileumi oldalait lapozgatva!

 

A következő lapszám 2012. október 25-én jelenik meg.

 

 


  

 

 

A következő lapszám 2012. május 15-én jelenik meg.