Saturday, 21. April 2018
 
   
  

2012. november


 

 

ABO Angebote weiter


 

Kedves olvasó!

 

Üdvözöljük a H.O.M.E. konyhatematikus lapszámában!
Fókuszban a helyes térkialakítás és a fenntartható tisztítási módok.

 

Főzés terv szerint. A konyha lassan, de biztosan visszavándorol a lakás középpontjába! Régen, egészen a 19. századig, ez a tér egyszer már volt az otthon fő helyszíne, a „családi tűzhely” – most pedig a nappali válaszfalak nélküli folytatásaként tűnik fel. A H.O.M.E. összefoglalta a nyitott konyha tervezésénél felmerülő legfontosabb szabályokat, de mindezek mellett a konyha tökéletes és környezetbarát tisztításáról is lesz szó.

 

Magyar koncepciók. Bemutatjuk egy fiatal belsőépítész, Bolgár Dávid legújabb munkáját, ahol a tereket többek között a tulajdonossal való harmonikus együttműködés alakította. Új perspektívába kerül a divat- és portréfotográfia – Trunkó Bálint mesél tapasztalatairól, szakmai kihívásairól és pozitív jövőképéről.
Velencébe, a 13. Nemzetközi Építészeti Biannáléra is ellátogattunk – Bachmann Bálint, a magyar pavilon kurátora és a kiállítás tervezője, Markó Balázs nyilatkozik az építészhallgatók és gyerekek által készített makettek alkotta installációról, annak koncepciójáról és fogadtatásáról.

 

Lekerekített trend. Nem véletlen, hogy egyre több asztal válik meg éleitől és sarkaitól. Az asztaloknál vezető irányzat a kör alak – ennek számos oka van: kereken 1,3 milliárd. Kína lakossága egyre inkább mint a design világát befolyásoló tényező tűnik fel. Számukra a kerek asztalok harmóniát ígérnek, ezért az olasz tervezők gyakran az ázsiai igényeknek megfelelően alkotnak.

 

Guruló lakás. Mit kínál egy autó, amit egy otthon nem? Nem a helyváltoztatás lehetőségére gondoltunk, hanem az állítható pozíciójú ülésekre, a karnyújtásnyira lévő médiaberendezésekre vagy a legkisebb helyen is tökéletesen funkcionáló tárolóhelyekre. A H.O.M.E. most bemutatja a komfortos autóban rejlő nappalit!

 

Jó szórakozást a H.O.M.E. magazinnal!

  

 

 

A következő lapszám 2012. december 6-án jelenik meg.