Saturday, 21. April 2018
 
   
  

2013. április-május


 

 

ABO Angebote weiter


 

 

Kedves olvasó!


Üdvözöljük a H.O.M.E. világában!

 

Design-grandezza. A Milánóhoz közeli Brianza régió Olaszország fomatervezési epicentruma. A H.O.M.E.-nak tizenegy, ezen a területen bemutatóteremmel rendelkező neves brand nyitotta meg kapuit. A 16 oldalon futó, csupa stílussal és eleganciával teli eredmény nem csak e lapszámban látható – a történethez készült filmet a YouTube-on is megtekinthetik a H.O.M.E.movie Showroom_new keresőszó beírásával.

A design fővárosa, Milánó is fókuszpontba kerül: bemutatjuk, miként alakított ki egy alternatív megoldásokon alapuló, fényárban úszó, kreatív menedéket Ottaviano Ciabatti építész. És még mindig Itáliában kalandozunk: a rendkívül elfoglalt sztártervező, Piero Lissoni adott exkluzív interjút a H.O.M.E.-nak, melyben új stílusösztönzőkről, design-trendekről és inspirációkról beszélt.

 

Hazai vizeken. A H.O.M.E. oldalaira ezúttal Karsai Dina enteriőrtervező-designer hozza el a tavaszt, majd egy fiatal kozmopolita design-tudatos gellérthegyi otthonába pillantunk be néhány kép erejéig. Építészinterjúnkban a számtalan műfajban tervező Sajtos Gáborral beszélgettünk, és kísértük el egyik legutóbbi tervezésének színhelyére, Szolnok-Szandaszőlősre, hogy testközelből csodálhassuk meg az általa tervezett református gyülekezeti ház és harangtorony épületeit.

 

Űrbéli fürdő. Nagyvonalú, mint egy nappali, innovatív, mint egy ötcsillagos spa, és fenntartható, mint amilyen (remélhetőleg) a jövő  – a fürdőszoba-tervezők 2013-ra csúcsformába juttatták a privát wellness-zónánkat. A H.O.M.E. most 12 oldalon 45 friss fürdőszobai design-ötletet kínál olvasóinak.

 

Szeretnivaló outdoor. A H.O.M.E. tavaszi lapszáma a kültéri bútorok idei kollekcióit sorakoztatja fel – amelyek ezúttal a zöld pázsiton mutatják meg a legjobb oldalukat.

 

Rend a lelke a konyhának. A főzés során mindig mindennek kéznél kell lennie. A H.O.M.E. most beavatja Önöket a leleményes tárolás rejtett titkaiba.

 

És még két rendkívüli történet. Bevásárlás a kanapéról, kapcsolattartás egy kattintással, bulitippek valós időben: az internet életünknek már számos területét forradalmasította, most az autó van soron. Egyre több gyártó fedezi fel az intelligens hálózatokban rejlő lehetőségeket. A H.O.M.E. elmeséli, saját kocsink hogyan válik az adathálóban mobil csomóponttá – és ezzel biztonságosabbá, gyorsabbá és okosabbá is.

Szintén intelligens: a háromdimenziós nyomtatás a 21. század új ipari forradalmának számít. A 3D printerek már rég ontják magukból a lámpákat, bútorokat és vázákat. Az iparág távoli célja: az otthonokban saját „kisüzemekben” (szinte) minden legyártható legyen.

 

Jó szórakozást!


A következő lapszám 2013. május 17-én jelenik meg. 

 

 

A következő lapszám 2012. december 6-án jelenik meg.