Sunday, 24. September 2023
 
   
  

2012 február-március


 

 

ABO Angebote weiter


 

Köszöntjük a H.O.M.E. exkluzív számában, amelyben a kölni bútorvásár újdonságai mellett a skandináv design történetébe is bevezetjük!

Már az év kezdetén pezsgő designünnepnek lehettünk tanúi. Januárban, az imm cologne nemzetközi bútorvásár fényes megnyitógálájára maga a design és a modern életterek magazinja, a H.O.M.E. invitálta a vendégeket. A szakma ezen az esten a kölni Alter Wartesaal klubban ünnepelt, ahol olyan neves tervezők is képviseltették magukat, mint Patricia Urquiola, az EOOS alkotótrió, Konstantin Grcic vagy Patrizia Moroso, de mellettük természetesen számos első osztályú gyártó és vezető kereskedő is megjelent.

 

A kölni vásár idén is a modern design metropolisza volt. Az újdonságok csillogó világába elsőként a H.O.M.E. mostani száma enged betekintést – immáron tradíciónak számít, hogy a H.O.M.E. oldalait lapozgatva láthatja leghamarabb az adott év új bútorkollekcióit. Ahogyan évek óta, most is bemutatjuk a divat és a bútorok legaktuálisabb trendjeit!

 

Skandináviának – ahol már régóta letisztult megközelítés jellemzi a designt és az építészetet – mi „tripla A“ minősítést adunk. Ezúttal nem a Standard & Poor‘s hitelminősítő-ház rendszerére alapozunk, az AAA jelzéssel a H.O.M.E. az északi design kiválóságára utal – hiszen azon túl, hogy Helsinki az év design-fővárosa, Dánia, Finnország, Norvégia és Svédország a formavilágot érintő kérdésekben is igen hitelesek. A H.O.M.E. ötcsillagos designokat mutat be Skandináviából, és egy exkluzív, aktuális képet mutat a távoli észak tökéletes alkotásairól. Tavaszváró lapszámunkban a skandináv design mérföldköveit és a házak példaértékű északi értelmezését is megtalálhatja.

 

Magyar vonatkozások. A H.O.M.E. februári–márciusi lapszáma bemutatja Sütő Kata és Sütő László letisztult térszervezési elvét, de feltárja a hazai kulturális élet hírnöke, Winkler Nóra személyes kincseinek világát is. Az építész szakma aktuális helyzetét a Minusplus projektvezető építészei, Alexa Zsolt, Rabb Donát és Schreck Ákos vázolják fel a velük készített interjúban, saját munkáikon és tapasztalataikon keresztül.

 

A H.O.M.E. nemcsak a desingt és a divatot, de az építészetet és a technológiát is egy tető alá hozza, a különböző kreatív területek összefonódásából alakul ki az az életstílus, amelyet képviselünk, és amelynek O.T.T.H.O.N.-t adunk. 2012-ben is jó szórakozást kívánunk a H.O.M.E. magazinnal!

 

A következő lapszám 2012. március 29-én jelenik meg. 

 

 

A következő lapszám 2011. december 9-én jelenik meg!